Troškinys su grybais ir mėsa

Troškinys su grybais, mėsa ir daržovėmis

Troškinys su grybais ir mėsa

Troškinys su grybais ir mėsa

500 g virtų grybų
600 g jautienos faršo
2 skardinės pomidorų savo sultyse
2vnt  raudonų paprikų
1 galvutė česnako
Puse nedidelės galvytės kopūsto
3 morkos
Druska
Pipirai
Prieskoniai

Supyliau pomidorus savo sultyse į puodą, su bulvių grūstuvu juos sutrinu ir užkaičiu viryklę, puodą dedu virti. Į kombainą sudėjau gabaliukais pjaustytą kiaulieną ir po to faršą į keptuvę pasitroškinti (kokias 4 min). Kol troškinasi mėsa ir kaitinasi pomidorai, pjaustau paprikas juostelėmis, kopūstą taip, kaip salotom, kad nebūtų labai stambūs gabaliukai, morkas perpjaunu per puse ir tada grežinėliais. Česnakus supjaustau nedideliais gabaliukais. Grybus buvau apsivirus, tad tiesiai iš kameros sudėjau šaldytus į pomidorus, kad sušiltų. Įberiu druskos, pipirų ir prieskonių (malta kalendra, maltas muskatas, imbieras, čili) pagal skonį. Suberiu visas pjaustytas daržoves išskyrus česnaką, ir laukiu kol pasitroškins. Kai viskas pasitroškino, suberiu česnaką, uždengiu ir kokias 5 min palaikau kad isitrauktų česnakas. Ir galiausiai sudedu patroškintą faršą. Viską išmaišau ir tada jau skanaujam. Kad būtų gardžiau įsidedame grietinės arba kokosų aliejaus. Skanaus !

Troškinys su grybais ir mėsa

Troškinasi daržovės pomidoruose

Troškinys su grybais ir mėsa

Troškinys su grybais ir mėsa