Triušiena garstyčių padaže

Triušiena garstyčių padaže

Triušiena garstyčių padaže

Triušiena garstyčių padaže

1 triušio;
kokosų aliejaus;
~100 ml grūdėtų garstyčių padažo;
150 ml balto  sauso vyno;
2-3 svogūnų;
3–5 česnako skiltelių;
100 ml sultinio arba vandens;
100 ml grietinėlės;
2 a.š. džiovinto čiobrelio (ne smulkiai maltų);
petražolių;
druskos;
pipirų.

Įtrinam mėsą druska ir pipirais ir paliekam 30 min. Apkepame svogūnus kokosų aliejuje, suberiam česnakus ir supilam sultinį, baltą vyną ir įdedam garstyčias. Gerai išmaišom, ir užverdame. Sudedame triušiena, įdedame čiobrelius, troškiname 35 – 40 min ant lengvos ugnies. Po to mėsą išimame į lėkštę ir į padažą supilam grietinėlę ir sudedame petražoles,  ir vėl sudedam triušieną. Ir dar šiek tiek, labai trumpam patroškiname. Išimame į lėkštę ir įdėję daržovių valgome. Labai švelnus ir sodrus skonis…..Skanaus!

Triušiena garstyčių padaže

Triušiena garstyčių padaže