- 2 kiaušiniai
- sauja šviežių špinatų
- plonai pjaustytos šoninės 4 -6 gabaliukai
- svogūno galva ir/ar laiškai (nebūtinai)
- pipirų ar kitų prieskonių pagal skonį
Pakepinu svogūną nedideliame kiekyje valyto sviesto ar lašiuke kiaulienos riebalo, ant viršaus sumetu smulkintus špinatus, išjungiu ugnį ir palieku porai minučių. Jei svogūno nenaudojate, spinatus galima tiesiog nuplikyti karštu vandeniu.
Keksines iškloju šonine,kad padengtu visa formelės dugną ir šonus. Sudedu špinatus ant viršaus atsargiai įmušu po kiaušinį. Druskos galima ir nedėti, nes sūrumo duoda šoninė. Užbarstau šiek tiek pipirų ir – į orkaitę. Kiek kepti, priklauso ir nuo orkaitės, ir nuo to, kokius kiaušinius mėgstate.
Skanaus!
Atrodo tai pasakiskai! bet ar patogu valgyti? as ir vis galvoju tokius pasidaryt