Kepenėlių paštetas

Kepenėlių paštetas

Kepenėlių paštetas

Kepenėlių paštetas

Kiaulienos kepenys
Morkos
Svogūnai
Sviestas
Kokosų aliejus
Pipirai
Druska

Supjaustom kepenis gabaliukais ir verdam pasūdytame vandenyje. Tuo tarpu susitarkuoju morkas, susipjaustau svogūnus ir uždedu troškinti į keptuvę su vandeniu. Kai išsitroškina įdedu 100 g sviesto kad ištirptų (dėti pagal save riebalų kiek norisi, man jei dar trūksta aš įdedu ir daugiau, kad nebūtų sausas), o dujinė jau irgi išjungta. Taip pat įdedu ir kokosų aliejaus, kad ištirptų. Kai išvirė kepenys nupilam vandenį ir sudedu viską į kombainą. Kai kažkiek susimalė kepenys, sudedu morkas su svogūnais į kepenų masę, įberiu pipirų ir viską gerai sublenderiuoja kombainas, padaro vientisą masę. Kai viskas susiblenderiuoja paragaujam ar ko netrūksta ir tada valgom, Mes tokį paštetą visada valgom su agurkais. Pats tinkamiausias variantas. Skanaus!

One thought on “Kepenėlių paštetas

Comments are closed.