Balandėliai kitaip

IMG_2572

Balandėliai kitaip

Kopūstas
500 g kiaulienos faršo
500 g jautienos faršo
Druska
Pipirai
Prieskoniai
Pomidorų pasta

Uždedu iš karto virti vandens, bet pilu nelabai daug. Sutarkuoju kopūsto į dubenį (aš tarkuoju nemažai, trečdalį kopūsto galvos), sudedu faršą, druską, pipirus, prieskonius ir viską išminkau. Kol dar verda vanduo darausi kukuliukus. Užvirus vandeniui viską sudedu į puodą, įdedu 2 v. š. pomidorų pastos ir patroškinu 5 min. Kai išsitroškina sudedu į dubenėlį, įdedu grietinės ar kokosų aliejaus  ir valgome su burokėliais ar kitom daržovėm. Jei bus ne daug kopūsto, nesijaus “balandėlių” skonio, užtai tarkuoju daug kopūsto. Skanaus!